Löskortslistor

Butikspersonal

Johan Nilsson

Grundare

Grundare av Dragon's Lair. Har numera lite för lite tid på butiksgolvet och vid föreningens spelbord, utan sköter allt det där som måste göras för att verksamheten skall fungera. Johan är jokern i leken och kan lite av allt, men har sedan många år tillbaka störst fokus på brädspelandet.

Johan Disenborg

Butikschef Kungsholmstorg

Disen är vår främsta Magic-expert och har spelat aktivt sedan mitten av 90-talet. Med sin passion för samlarkortspel driver Disen butiken på Kungsholmstorg. Ifall du har några frågor om kort eller tillbehör så har Disen antagligen svaret på frågan.

Umair Naseer

Mr. Leksakshallen

Likt en sökmotor hittar Umair de lite annorlunda och roliga samlarleksakerna, de man bara måste ha. Letar du efter någon trendig leksak eller samlarobjekt, prata med Umair så finns chansen att det dyker upp i Leksakshallens sortiment.

Jens Thernström

Kommunikationsansvarig

Jens ansvarar för våra sociala medier och marknadsföring. Jens är vår levande informationscentral, han testar fler nya spel än de flesta och missar inga nyheter på brädspelsfronten. Denna kunskap använder Jens för att säkerställa att ni hittar de bästa och senaste spelen i våra hyllor.

Amanda Robertsson

Butiksansvarig Sveavägen

Med en lärares ordningsinne ser Amanda till att hålla ordning på spelen och rutiner i butiken. Med hennes glada humör och och passion för att spela brädspel så sprider Amanda vårt ledord ”Spelglädje”.

Patrik Thor

Kungsholmstorg & Event

När Patrik är i närheten vet du att saker kommer hända. Full av energi och med målet att alla skall trivas så styr Patrik upp aktiviteter och välkomnar alla till hobbyn. Med en fritidsledarutbildning och över sex års erfarenhet inom Stockholms stads skolor så levererar Patrik en extra dimension till våra värdegrunder Spel-Glädje-Gemenskap!

Joakim Ekström

Kungsholmstorg

Joakim är vår stabila man på Kungsholmen. När han inte är i någon fantasyvärld och spelar en roll så har han en viktig roll med sina kunskaper och intressen för kortspel i butiken.

Johanna Pettersson

Sveavägen

Johanna har ett brett intresse för spel. Ena stunden verkar hon vara helt inne i några spel för att strax efter lika glatt prata om spel i en helt annan kategori. Vi hävdar trots allt att Johanna är vår expert på alla Exit-liknande spel.

Alice Rådell

Kungsholmstorg

Du kanske inte ser Alice så ofta i kassan, men om du har beställt något från Kungsholmstorg så är det stor chans att Alice har haft ett finger med i spelet. Annars kan du träffa Alice på Pokémon eventen och snart även på kommande Disney Lorcana event.

Butiken Sveavägen

Butiksdrake

Även om vår "bolldrake" inte har fått något namn så finns hen alltid närvarande i butikerna.