Löskortslistor | Vi har uppdaterat vår personuppgiftspolicy

Produkter

Evenemang

Söndagar med Yu-Gi-Oh!

« Tillbaka till kalendern

Yu-Gi-Oh! spelas organiserat minst tre dagar i veckan på Dragon's Lair. Söndagarna är den stora tävlingsdagen för dig som vill tävla om fler priser. Lekar till turneringen ska byggas enligt Advanced-listan.

Söndagsturneringen kostar en Turneringstoken att vara med i och prispotten ökar med antalet deltagare. Priserna kommer att delas ut till toppspelarna, hur många som får priser beror även det på antal deltagare. COSSY-ID behövs på Söndags turneringarna, har du inget sådan så prata med en ansvarig

Innan turneringen kan de som vill uppgradera turneringen till Ultimate genom att betala en extra Turneringstoken. Hela prispotten från Ultimate går till den bästa spelaren av de som är med i Ultimate. Detta innebär att även om du inte vinner turneringen har du chans att vara bästa Ultimatespelaren och kamma hem en storpott!

Detta evenemang har importerats från www.dragonslair.se, viss information kan saknas eller vara felaktig. Klicka här för att se evenemanget på www.dragonslair.se. Senast syncad 2018-12-18 02:15:33.

Tid 2018-01-14, 13:00
Registrering 12:30
Taggar Samlarkortspel, Yu-Gi-Oh!, Turnering, Konami

Beställningar på varor vi har i lager skickas normalt inom 24 timmar (på arbetsdagar) från dess att betalningen har kommit in, och har sedan en leveranstid på 1-3 dagar.

Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar, slutförsäljning och lagerdiffar.

Har du några frågor eller funderingar, tveka inte att höra av dig!

klarna dibs visa mastercard
digicert