Löskortslistor | Vi har uppdaterat vår personuppgiftspolicy

Produkter

Evenemang

Nybörjarturnering Yu-Gi-Oh!

« Tillbaka till kalendern

Yu-Gi-Oh! spelas organiserat minst tre dagar i veckan på Dragon's Lair. Varje torsdag har föreningen YGO Events Sthlm en fri spelkväll för dig som är ny inom Yu-Gi-Oh! eller bara spelar för det är kul och inte vill tävla. Kom ihåg att medlemmar i Dragon's Lair Föreningen kan checka in och vara i spelrummen utan lokalkort på torsdagar.

På torsdagar kommer du att kunna spela med din lek, oavsett om leken är byggd enligt Traditional eller Advanced-listan(länk: http://www.yugioh-card.com/en/limited/).
Du får även spela med MAX 5 proxxade kort, det betyder du får ha 5 kort sammanlagt i leken, extra deck och side deck som du inte äger genom skriva namn och effekt på kortet på en papperslapp och ha över det på ett annat kort så får du spela som om du skulle äga det kortet.

Är du helt ny eller lite osäker kan du prata med ansvariga och få en grundkurs i Yu-Gi-Oh! Då har du möjlighet att ställa frågor om spelet, regler, lektips och turneringar. Alla är välkomna, oavsett ålder och förkunskaper. Även föräldrar.

För att alla spelare skall kunna spela och ha kul utan att bli störda under utmaningarna ber vi er alla att lägga undan bytespärmarna mellan 18-20.

Detta evenemang har importerats från www.dragonslair.se, viss information kan saknas eller vara felaktig. Klicka här för att se evenemanget på www.dragonslair.se. Senast syncad 2018-10-20 02:10:48.

Tid 2017-11-16, 18:00 - 22:00
Taggar Samlarkortspel, Yu-Gi-Oh!, Spelträff, Konami

Beställningar på varor vi har i lager skickas normalt inom 24 timmar (på arbetsdagar) från dess att betalningen har kommit in, och har sedan en leveranstid på 1-3 dagar.

Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar, slutförsäljning och lagerdiffar.

Har du några frågor eller funderingar, tveka inte att höra av dig!

klarna dibs visa mastercard
digicert