Löskortslistor | Vi har uppdaterat vår personuppgiftspolicy

Produkter

Evenemang

Nyheter

Magisk Måndag.

Jag heter Daniel Bure, är 37 år och studerar Psykologi vid Stockholms Universitet.

Jag har varit, och är, Aktiv Volontär på Dragons Lair sen Volontärkåren upprättades 2012 av dåvarande ordförande i Dragons Lair föreningen David Rasmusson.

Varje måndag kväll ansvarar jag för en turnering på Dragons Lair i kortspelet Magic: The Gathering.

För praktisk information om denna turnering klicka här

Det hela startade i november 2011 då jag erbjöds möjligheten att starta upp och ansvara för ett Magic event på måndagkvällar av ovannämnda David Rasmusson på initiativ av dåvarande Tournament Organizer och Magic ansvarig Eskil Myrenberg.

Jag tackade entusiastiskt ja och började med att ge eventet namnet som det har än idag: Magisk Måndag.

Magisk Måndag hade premiär 5 December, 2011. Under denna månad hade eventet funktionen att utforska olika sätt att spela Magic.

Första måndagen i januari 2012 ändrade jag strukturen för att spegla ett annat populärt event på Dragons Lair kallat Friday Night Magic vilket förvandlade Magisk Måndag till en strukturerad turnering.

För mer information om Friday Night Magic klicka här På mindre än ett halvår blev Magisk Måndag en av de mest populära turneringarna på Dragons Lair med ett genomsnitt på 30-35 besökare varje kväll.

I december 2013 blev jag tvungen att lämna över Magisk Måndag till andra volontärer pga. jobb och under de 20 månader som följde såg de till att hålla igång Magisk Måndag. Det var engagerade volontärer såsom Sixten Lönnberg, Alexandwe Johansson, Anton Räntilä, Felix Wredh och Axel Gustafsson. Detta visade på styrkan i Volontärkåren.

Den 28 september 2015 tog jag tillbaka Magisk Måndag och var återigen huvudansvarig för turneringen.

Jag hittade nya utvecklingsmöjligheter som att skapa en Facebook sida för turneringen. Den heter Magisk Måndag och där lägger jag upp bilder från varje kväll med information om vem som vann och med vilken typ av lek.

Jag kom även på idén om att säga något positivt om varje person när jag delade ut 4 booster packs (ett paket med 15 Magic kort) till fyra olika spelare inför sista rundan vilket gav mig en möjlighet att få utlopp för en av mina största passioner i livet: att visa uppskattning för andra människor.

På Facebook sidan för Magisk Måndag har jag även skrivit andra inlägg, bland annat om mellanmänslighet där jag betonat vikten av en positiv, inkluderande atmosfär - något som fått bekräftat från besökare att de upplever när de kommer och spelar varje kväll. Och det är den största bedriften för mig personligen - att skapa en trygg plats där människor kan mötas kring ett gemensamt intresse och ha roligt tillsammans.

Kommentarer

Populära inlägg

Beställningar på varor vi har i lager skickas normalt inom 24 timmar (på arbetsdagar) från dess att betalningen har kommit in, och har sedan en leveranstid på 1-3 dagar.

Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar, slutförsäljning och lagerdiffar.

Har du några frågor eller funderingar, tveka inte att höra av dig!

klarna dibs visa mastercard
digicert