Löskortslistor

Magic Prerelease 25-27/9: Battle for Zendikar

26 september 2009 hölls prereleaser i Zendikar runt om i världen. En av Magics mest uppmärksammade PR-kampanj ägde även rum i och med denna prerelease. I första utgåvan kunde man får treasures (dyra orginalkort från gamla serier), något som fick många att fundera på om det verkligen var sant när man öppnade en booster och drog en Mox.

Nu är det dags att samla alla glada Magicspelare och återvända till denna värld som fick nytt liv i Magicvärlden. 26 september kan man än en gång besöka Zendikar på Dragon's Lair under våra sex prereleaser. Vad våra vänner Wizards of the Coast har planerat denna gång vet vi inte ännu, men oavsett så räknar vi med att det kommer bli en riktigt kul upplevelse att åter besöka Zendikar i Battle for Zendikar prereleasen!

Missa inte att anmäla dig redan nu! Klicka på turneringarna du vill spela—

  • Fredag natt (start midnatt mot lördagen, 4 rundor) - Ta med en kompis och ställ upp i 2-Headed Giant turneringen

  • Lördag morgon (kl 10.00, 5 rundor) - Vår stora turnering där många vinner lite

  • Lördag eftermiddag (kl 15.00, 4 rundor) - Turneringen för dig som vill spela och vinna mycket (eller inget)

  • Lördag kväll (kl 20.00, 4 rundor) - En skön avslutning på lördagen för de som inte fått nog av Zendikar under dagen

  • Söndag morgon (kl 10.00, 5 rundor) - Vår stora turnering för dig som vill slåss sida vid sida med din kamrat i 2-Headed Giant formatet

  • Söndag eftermiddag (kl 14.00, 3 rundor) - Sista chansen att spela prereleasen denna gång

Missa inga uppdateringar: Anmäl dig på Facebook också

Boka booster boxes och mer här

Priser

Lördag morgon och lördag kväll ger varje vunnen runda 1 booster. Fredag natt och söndag morgon ger varje vunnen runda 2 boosters till laget. Lördag eftermiddag läggs 2 boosters/spelare i en pott som delas mellan de som vinner alla 4 rundor. Söndag eftermiddag ger vinst i runda 1 eller 2 1 booster, i runda 3 2 boosters.

Two-Headed Giant Sealed Deck

Magics först officiella multiplayerformat från 2005 anpassat till prerelease: Varje lag har 2 spelare som får 2 prerelase packs att dela på och bygga varsin 40-kortslek av. Precis som i de andra prereleaseturneringarna är det tillåtet att bygga om lekarna när som helst mellan matcher. Ni spelar tillsammans och delar både runda och liv i kamp mot andra lag.

Kommentarer

Populära inlägg