Löskortslistor

Pride och spelkultur

Gratis lokalkort till alla som deltar i Stockholm Pride!

27 juli till 1 augusti är det Pride-vecka i Stockholm. Årets tema är Göra slut—

Stockholm Pride vill lyfta att vi behöver våga, orka och välja att göra slut med den eller dem som inte accepterar oss. Stockholm Pride vill skapa utrymme för dig att bli tillräckligt modig och stark för att kunna göra slut med det som just du vill eller behöver göra slut med. (Från Om Stockholm Pride » Tema 2015)

Oavsett vem eller vad du gör slut med så kanske det finns plats för en ny och mer givande relation? Dragon's Lair föreningen vill hjälpa dig hitta in i den moderna spelkulturen. En spelkultur där alla är välkomna och du kan delta på dina egna villkor.

Alla som på något sätt deltar i Stockholm Pride får därför gratis lokalkort för att vara med på föreningens aktiviteter under veckan. Visa ditt armband, ta med en Pride-flagga, regnbågs-sminka dig, gör vad du vill som visar att du delar våra och Stockholm Prides värderingar om en spelkultur som är öppen för alla.

Välkommen till oss på Kungsholmstorg 8. Där hämtar du ditt gratis lokalkort i butiken innan du går ner i föreningens spelrum.

(Lokalkortet gäller 1 dag. Du kan hämta 1 per dag under perioden 27 juli till 1 augusti. Du måste vara registrerad i föreningen. Registreringen är gratis.)

Kommentarer

Populära inlägg