Dela på Facebook
Dela på Twitter

Magic 2013 Core Set släpps 13 juli

Publicerad 2012-06-25

Som vanligt när det släpps ett nytt Magic-set arrangerar vi en prerelease-helg för alla som vill spela med de nya korten innan de går att köpa. Den här gången blir det 4 turneringar under helgen 7-8 juli, tre på Kungsholmstorg och en i Skrapan, och vi har en nyhet för alla som köper hela displayer.

Vi börjar med den populära natt-prereleasen som börjar vid midnatt mellan fredag och lördag. Du kan börja kvällen med lite Avacyn Restored-draft och vid midnatt öppnar du Sveriges första 2013-boosters. Det finns 64 platser och om du vill vara säker på att få en kan du förköpa i butiken på Kungsholmstorg redan idag.

Nästa chans att spela är 10:30 på lördag morgon. Vi kan garantera 120 platser och 80 av dem är reserverade för förköp i butiken. De återstående 40 kan bokas online. Reserver kommer också tas in från online-listan i mån av plats.

På söndagen håller vi två turneringar samtidigt: Two-Headed Giant på Kungsholmstorg och vanlig sealed deck i Skrapan.

Alla som är med i någon av prereleaserna får en exklusiv alternate art-version av Xathrid Gorgon.

Displayer (36 boosters) kan naturligtvis förbokas och förutom ett exklusivt promo-kort (alternate art Cathedral of War) bjuder vi den här gången på en turneringstoken också (värde 30 kr). Med den kan du vara med i kvällens standard-FNM där vi delar ut ytterligare ett promo-kort: Alternate art Staff of Nin.

Om du hellre spelar draft-FNM har vi ett ännu bättre erbjudande: Bara 1150 kr för 1 display, 1 Cathedral of War och 4 turneringstokens. Det är 410 kr rabatt och det enda du behöver göra är att klicka här och boka dina displayer nu!

Stäng