Dela p Facebook
Dela p Twitter

Välkommen till Dragon's Lair föreningen

För att vara i våra spelrum måste du registrera dig här, sedan kan du köpa lokalkort som butiken säljer åt oss. Du kan också välja att bli medlem i föreningen, då får du bland annat köpa billigare lokalkort och du kan checka in själv när du ska spela istället för att gå till butiken varje gång.

Förnamn
Efternamn
Epost
Personnummer -

Postnummer och ort
Telefonnummer

När du klickar Skicka godkänner du att Dragon's Lair föreningen lagrar dina uppgifter. Registreringen är gratis men obligatorisk för att vara i föreningens spelrum. När du är i spelrummen eller deltar i föreningens evenemang på andra platser förbinder du dig att följa alla delar av styrdokumenten.

Föreningen förbehåller sig rätten att kontakta dig med viktig information samt eventuellt dela icke-identifierbar information med myndigheter och samarbetspartners. Om du väljer att bli medlem kommer dina personuppgifter delas med Sverok. Om du har några frågor kan du kontakta föreningens ordförande.