Dela p Facebook
Dela p Twitter

Välkommen till Dragon's Lair föreningen

För att vara i våra spelrum (källaren på Kungsholmstorg 8) måste du ha lokalkort. För att kunna köpa lokalkort måste du registrera dig här. Lokalkorten säljs genom butiken. Samtidigt som du köper ditt första lokalkort kan du även välja att bli medlem i föreningen, det kostar 50 kr/år.

Förnamn
Efternamn
Epost
Personnummer -

Postnummer och ort
Telefonnummer

När du klickar Skicka godkänner du att Dragon's Lair föreningen lagrar dina uppgifter. Registreringen är gratis men obligatorisk för att vara i föreningens spelrum. När du är i spelrummen eller deltar i föreningens evenemang på andra platser förbinder du dig att följa alla delar av styrdokumenten.

Föreningen förbehåller sig rätten att kontakta dig med viktig information samt eventuellt dela icke-identifierbar information med myndigheter och samarbetspartners. Om du väljer att bli medlem kommer dina personuppgifter delas med Sverok. Om du har några frågor kan du kontakta föreningens ordförande.