Dela på Facebook
Dela på Twitter

Torsdagar med Yu-Gi-Oh!

Yu-Gi-Oh! / Turnering (DLf)
Datum: 2012-08-30, 18.00
Kostnad: Gratis eller 1 turneringstoken
Ansvarig: David/Blue-Eyes, 08-6546050

Torsdagar kommer framöver att vara mer nybörjarinriktade för dig som är ganska ny inom Yu-Gi-Oh! eller inte har tävlat så mycket.

Är du helt ny eller lite osäker kan du prata med Marcus och få en grundkurs i Yu-Gi-Oh! Då har du möjlighet att ställa frågor om spelet, regler, lektips och turneringar.

För er som redan kan reglerna och vill spela så är det två olika turneringar:

- Nybörjarturnering med traditionalregler.
Denna turnering är gratis och endast öppen för spelare som inte tävlar i vanliga fall. Domaren kommer inte tillåta att erfarna spelare är med i denna turnering. Vinsterna kommer att lottas ut bland deltagarna.

- Erfaren med Advancedregler.
Denna turnering är öppen för alla. Prispotten baseras på antal spelare och går till de bästa spelarna. Kostnad: 1 turneringstoken (30 kr).

I år kommer vi att arbeta för att öka trivselfaktorn och värna mer om nya spelare. På spelarnas egna initiativ kommer det att finnas "trivselvärdar" som kan hjälpa nya spelare med regler, samt ge råd vid byten så att ingen skall känna sig lurad. Fråga i kassan vilka som är trivselvärdar under kvällen. Projektet leds av ingen mindre än vår legendariska Yu-Gi-Oh! spelare - Yami No Cosmos!

Välkomna till en kul och trevlig spelkväll!

Andra händelser idag:


  Brädspel Spelutvecklarträff
  MtG Gateway

Om inget annat anges så hålls våra evenemang i föreningens spelrum på Kungsholmstorg och kräver giltigt lokalkort. Klicka här och registrera dig om du inte gjort det tidigare så du kan köpa lokalkort, med eller utan medlemskap i föreningen. (Lokalkort köper du i butiken innan du går ner i spelrummen. De går inte att förköpa online.)

Turneringstokens är föreningens egen valuta. De säljs genom butiken för 30 kr/st.

Stäng